Røgeri

Bakskuld

Røgeri – Havnens Fiskehus Esbjerg
I vores butik, på havnen i Esbjerg, findes der et hav af hjemmerøgede varianter af fisk.
Vi skærer, salter, tørrer og ryger selv alt vores fisk.
På gammeldaws manér, med respekt for håndværket, og med traditionerne i behold.
Vi har ovne som tillader både at koldrøge og varmrøge.
Fremgangsmåden er stort set uændret gennem et kvart århundrede!
Vi har respekt for det håndværk det er. Lige fra fisken kommer til os hel – til den kan serveres røget på frokostbordet.
Vi er overbeviste om, at måden vi gør det på, har et særligt kvalitetsstempel.
Ved at bibeholde de gamle traditioner, mener vi faktisk, at kvaliteten ganske enkelt kan smages i fisken.
Vi har et bredt udvalg af røgvarer i vores sortiment. 25-30 forskellige varianter, for at være helt præcis. Udvalget afhænger af sæson, vind og vejr, og andre udefrakommende faktorer. Som det nu engang er, når man har med vilde råvarer at gøre, som fisk jo er.
Vil man vide mere om hvilke varianter der tilbydes, er man mere end velkommen på havnen i butikkens åbningstider. At ringe eller skrive til os er også en mulighed. Vi bestræber os altid på at yde en så god service som muligt.